Yvonne Renman, Vindeln

Blått!

Jag är så glad som om jag ätit ett helt berg med kexchocklad(jo man blir go och glad av kexchoklad, även om det inte är så gott:)
Jo jag har jobbat ihop till mitt blåa bälte det känns helt otroligt skönt, lite småmissar men inget jag fick skäll för i alla fall, men man vill ju göra allt så bra man kan, och det tror jag att jag gjorde. Jag är så nöjd!!!
När jag kom hem ifrån graderingen köpte jag mig en pizza och satte mig framför tv:n för det var jag värd, orkade dock bara halva men det kommer ju en dag i morron också.
Sedan somnade jag visst på soffan jag var så ohyggligt trött, drömde att jag gick nerför en trappa och kände hur jag trampade rakt ut i luften innan jag vaknade till och insåg att jag låg i soffan som tur var….
Har nog lite spasmer efter all karaten.
Nu ska jag gå ut på en lite sväng innan jag går isäng, jag har ju lyckats piggna till efter tuppluren så jag måste trötta ut mig lite till så jag kan somna.

8 kommentarer

 1. Motionär

  Vilken fin prestation du gjort! Njut av belöningen efter allt slit, snart kommer vardagen och du vet att det är du som klarat det blåa bältet.

 2. Anneli m fam.

  Du är då för himla duktig du! Det var du värd som du håller på.
  Kramar från alla oss Högbäckare!

 3. Yvonne

  Åh Tusen tack!
  Det känns verkligen himla bra, men som man blivit överkörd av en ångvält 🙂

 4. Louise Hägglund

  Du är duktig du. Ja du måste vid nästa träff visa några kast eller hur det kanju bli hur roligt som helst. Kram Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.