Yvonne Renman, Vindeln

Loppis

Nationaldagen avklarad, vi behövde bara spela 4 låtar + Nationalsången så det gick faktiskt riktigt bra. Otroligt duktiga killar och jätte trevliga. Det är ju alltid spännande att spela när man inte har hunnit repa mer än vid ett tillfälle, men de var hur snälla som helst fast jag ibland ställde till det för oss 🙂
Det var inte så mycket folk ute för det var så dåligt väder men de som kom verkade då trivas i alla fall.
Efter detta kom jag på att jag skulle tvärt städa firmabilen eftersom den skulle besiktas på måndag,det var barr o dyl överallt men jag lyckades få bort det värsta med följd att jag stått så krokigt att jag inte kunde räta ut ryggen aj aj. Jag åkte ner till morsan och fikade och Katarina(Syrran)var där så hon försökte lyfta till ryggen men det satt nalta il dell.
Jag blev bjuden på middag hos Katarina o Håkan det var hur gott som helst, sedan gick jag o Håkan ner och lyssnade på Noicemakers, det var en jättetrevlig kväll men det blev lite sent innan jag kom hem, halv 4 var jag isäng och skulle stiga upp kl 7 på söndagen.
Jag och Majsan hade bestämt att vi skulle på IKEA å jobbets vägnar, strax efter 3 kom vi till IKEA hm hur gick nu detta till när vi startade kl 8?????
Jo efter vägen hittade vi en massa loppis o antik ställen, det första hade inte öppnat men han var så snäll och åkte in och släppte in oss. Jag hittade en jätte fin fotölj och på nästa ställe hittade vi ett bord till skyltning, bilen nästan redan full och vi som inte ens kommit oss på IKEA.

Vi var rätt så hungriga när vi kom fram så vi började med att äta lunch/middag så vid kvart i 4 började vi gå runt på Ikea och kvart över 5 var vi klara, lite uthämtning av varor och kl 6 vände vi kosan hemmåt igen.
Ryggen blev inte direkt bättre av att sitta still i så många timmar.
Värmedyna o isäng, i värsta fall måste jag nog till naprapaten, men det är lite mycket på jobbet i veckan med skolavslutning och begravningar, så jag får se om jag hinner.

2 kommentarer

  1. Louise oppa Mårtan

    Ja det tog en tid att köra till Sundsvall märker jag. Ja så kan det bli huvudsaken var ju att ni fick bränna lite pengar eller hur. =) Kram Louise

  2. yvonne

    Hmm gjorde bara av med ett par hundra på loppis………..fast jag köpte en fotölj och en massa glas till min samling.Kram, kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.