Yvonne Renman, Vindeln

Regn!

Inte helt oväntat har det regnat även idag,  jag har ju fortfarande semester, så det är ju klart 🙂 har ändå hunnit med en hel del idag, var ute och tränade för plötsligen var tån helt återställd, jag hann ta en sväng innan det började regna fast det blåste utav bara skjutton. Ringde och hörde om morsan ville komma och äta middag testade en ny maträtt på familjen som fick godkänt,  maten alltså….jag tycker det är kul att improvisera så det blev en helt ny kreation som jag ska använda i min kokbok, som jag ska skriva efter jag har målat en tavla och sjungit in min skiva. Jajamen helt trovärdigt eller?????

Man måste ha lite drömmar och fantasier annars blir livet så trist. Hade tänkt åka till stan i kväll på sommar i city men slutade bort det på grund av vädret och tur var ju det för jag läste att det var inställt, vi satsar på Vännäsdagarna istället.

Hann möblera om sovrummet och torka golvet innan det var dags att skjussa hem Mamma, och ungarna till Tvärålund, kände mig rätt så nöjd med att äntligen tagit mig för detta projekt, har bara gardinstängerna kvar men jag har ju bara bott i lägenheten i snart ett år, varför göra saker idag som man kan skjuta upp till imorgon ????

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.