Yvonne Renman, Vindeln

Häradsvägen

Har varit på möte om Häradsvägens ombyggnad, synd att det inte var fler som kom. Det var riktigt intressant att se vägverkets grov-förslag och vi fick komma med kommentarer och tankar  och frågor kring vägen. Om en månad kommer de tillbaka med ett förslag på ombyggnaden så det blir kul att se, hoppas bara att alla kommer med sina förslag innan det är försent och inte beklagar sig i efterhand, för då är det försent att göra något åt det. det verkar som att de har kunnigt folk, som tar hand om det hela så jag tror säkert att det blir bra, dessutom verkar de ju lyssna på oss också, även om det naturligtvis är svårt att tillfredställa alla.

Igår ringde John och undrade om jag ville sjunga under Jazzfestivaldagarna på söndagen på NK, det har ju blivit lite av en tradition att vi spelar där, så jag tror jag ska försöka ta mig tid, det är ju en del repning förståss och jag har en del musikprojekt på gång i höst , men det går nog klämma in.Ska försöka gå isäng tidigare ikväll, har inte direkt sovit så mycket inatt, hunden fick en attack av andnöd följd av kräkningar så hon har inte varit så pigg inatt, tror att hon hade satt något vasst i halsen , hon är lite glupsk och åt några leversnittar innan hon skulle sova, men nu verkar hon piggnat till för hon har ätit som vanligt, tack och lov.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.