Yvonne Renman, Vindeln

Träna!!!!

Har börjat gruva mig lite lätt inför uppstarten av karate träningen på söndag, har ju inte direkt förtagit mig med motion under sommaruppehållet, hade ju stora planer på intervall träning och diverse andra aktiviteter men har nog mest tränat andra muskelgrupper under sommaren än de jag borde, de flesta sitter i ansiktet! ja ja det ordnar sig nog, man kan inte mer än dö….

Jag har bokat tid hos naprapaten IGEN!  Måste få till min arm, kan knappt lyfta en vanlig kaffe kopp, känns ju lite klent innan man ska börja träna, när man inte kan bära hem matvaror ens. De ordnar sig nog jag tror han kan fixa det i morrn.

Tänk vad en vecka går fort i morrn är det fredag och jag ska få vara ledig på lördag fast jag har inte ens tänkt ut vad jag ska hitta på,man är så van att ha fullt upp men det kan vara skönt att bara vara hemma och fixa, gå broarna runt o vila. Nej men oj, nu blev visst klockan mycket igen!!!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.