Yvonne Renman, Vindeln

Lördag!

En stillsam lördag! Sov riktigt länge eller egentligen vaknade jag före 8 men låg och filosoferade till 10, man löser många världsproblem och man ställer inte till så mycket medan man ligger still 🙂 Tog en liten tur på byn, jo jag var faktiskt ledig idag skulle köpa färg och fick bra hjälp med detta. Svängde ändå förbi jobbet och drack kaffe, var rädd att jag annars skulle glömma bort detta viktiga, att dricka kaffe alltså. Tog sen en promenad till mamma och fikade, alltså kaffe igen, denna gång tre koppar, det börjar klarna nu varför jag har svårt att sova…..

Efter middagen kom jag på att jag kanske skulle använda färgen jag köpt så sagt o gjort, lite putsning och sen målade jag sängbordet 2 varv men nu måste det visst torka ett antal timmar igen, jag tror att jag hade mer färg på mig själv än på bordet men det går ju tvätta bort. Imorrn ska jag nog gå på byrån för nu har jag kommit igång.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.