Yvonne Renman, Vindeln

Värk!

Ännu en vecka har gått, otroligt så fort tiden går, det är så sant som det är sagt att den går fort när man har roligt,tiden alltså. Har äntligen börjat träna igen men efter tisdagens övningar så hade jag rätt svårt att gå i trappor, tur att man numera bara har en trappa att stappla sig uppför. bara för att plåga kroppen lite ytterligare gick jag broarna runt på onsdagen men hade så trevligt sällskap att jag glömde bort träningsvärken 🙂 På torsdagen var det dags igen vi var bara 4 st på träningen, vet inte om vi skrämde ihjäl nybörjarna efter tisdagen eller om de också hade svårt att röra sig… Det var inte direkt lättsammare på torsdagen så ytterligare ny träningsvärk infann sig igår, nice, fast på nya ställen så klart.

Idag har jag jobbat och varit nere hos mamma och plockat potatis, de har en maskin så det är inte så jobbigt som det låter, dessutom hade de satt ovanligt lite så det var gjort på ett par timmar, vi fick supergod mat hos mamma och sedan tog jag en promenad hem för att köra slut på hunden så hon skulle sova ordentligt i natt. Otroligt varmt och härligt var det på vägen hem.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.