Yvonne Renman, Vindeln

Oj oj oj

Helt otroligt! Jag kommer inte ihåg när jag var så slut sist i kroppen, tog nog i lite för mycket men man vill ju inte verka mesig…..Det var mest ben träning och det var ju tur i och med att jag har problem med armarna men det håller nog på att gå över. Däremot börjar en rent hysterisk träningsvärk kasta sig över mig just nu och det är inte roligt att varken resa sig upp eller gå i trappor, gå ner i spagat är inte heller något att rekomendera inte för att jag har provat, håller man bara ihop knäna och sitter alldeles stilla går det ganska bra.

Gick in på Lindex och skulle köpa en grej innan föräldramötet och möttes av en väldigt medlidsam expedit hon tittade förskräckt på mina knogar och sa det där måste göra ont, har du bränt dig? Nej tyvärr är det självförvållat, för vi körde lite boxning på träningen och jag tog nog i lite  för mycket, men det var värre på jobbet svarade jag, när jag skulle sprita av händerna!!!!

Jo nog känns det att man lever idag och det är väl bra. Träning igen imorrn om jag kan gå…….

Har varit på föräldramöte på Midgårdskolan, jättetrevligt, det är en så otroligt mysig skola med trevliga lärare och fina lokaler, man önskar bara att man skulle få gå där själv. Nu ska jag raska på i säng, tro det den som vill 🙂

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.