Yvonne Renman, Vindeln

Inspiration

Har kommit hem efter en trevlig kväll i stan på Euroflorist inspirationskväll, god mat och även matnyttigt inför julen. Känns ju lite tidigt men jag vet hur det brukar vara vips så kommer snön och då rullar tiden snabbt. Var tvungen att hoppa över träningen ikväll och det kändes ju lite tråkigt eftersom jag missade helgens övningar för jag hade en duktig huvudvärk som inte gick över förren på måndagen men gissa om det var härligt att vakna på måndag morgon, det är nog första måndagen någonsin jag skuttat ur sängen. Man ska vara glad när man mår bra! Det är så mycket man tar för givet, speciellt när man mår bra, man uppskattar inte de enkla vanliga sakerna som att kunna kliva ur sängen, äta frukost och ta en promenad. Imorrn ska jag käka middag hos mamma så då slipper man fundera ut vad man ska laga till, undrar om hon är orolig för att jag inte äter när jag är själv, men å andra sidan så är hon ju tvungen att äta middag hon med när jag ska komma 🙂

Nu är det nog hög tid att försöka komma sig i säng, men efter 2 koppar kaffe på kursen så går hjärnan på högvarv så det kan nog bli lite knepigt att somna, får väl skriva en kokbok eller städa då blir jag nog trött snabbt.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.