Yvonne Renman, Vindeln

På väg!

Jag tycks alltid vara påväg, men kommer mig aldrig fram, till sängen för det mesta, jag ska bara… Tänk att man alltid har så mycket att göra just innan man ska gå och lägga sig. Min dotter brukar tjata på mig att jag måste gå och lägga mig tidigare , hon är så klok, man kan bli sjuk om man inte sover säger hon men inte hjälper det heller, vet inte vad det skulle vara som skulle kunna få mig att ändra denna ovana. Kanske skulle man slå av huvudsäkringen så man var tvungen att famla omkring i mörker eller som jag läste i en tidning (inte Amelia) att man måste träna K-muskeln dvs karaktär muskeln det stod dock inte var den satt men jag förmodar att den är placerad i huvudet det verkar ju vara därifrån det mesta styrs 🙂 Nä nu ska jag gå isäng innan klockan blir elva, har lite dålig syn och är tidsoptimist så jag hinner nog…….

 

3 kommentarer

  1. Qnätverket

    Du får skaffa dig en likadan klocka som skalman har – nämligen en mat- och sovklocka eller acceptera att du är en nattuggla 🙂 Zzzzzzzzzzzov gott

  2. Yvonne Renman

    Lyckost som kan somna, det kanske är något genetiskt…..
    Kan man köpa en mat och sov klocka ???? har faktiskt lite svårt med mattiderna oxå, så jag tror att detta kan vara lösningen 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.