Yvonne Renman, Vindeln

Gött!!

Har haft en härlig dag, somnade framför tv:n igår kväll och vaknade till Vivaldi o testbild vid halv 5, kastade mig upp för att tvätta av mig och borstade tänderna vilket resulterade i att jag blev pigg, inte helt genomtänkt, lyckades somna om till slut, skulle tro att klockan var vid halv 8. Tur att jag var ledig idag och kunde ligga och dra mig till 10. Åter till den härliga dagen, jag fick ett samtal av min syster hon undrade om jag ville äta lunch med dem nere i byastugan, hon och min andra syster och mamma samt Frida var där och bakade mjukaka, det var inte mycket att tveka på så jag skyndade mig iväg. Det var otroligt fint ute, så efter en trevlig  och god lunch nere vid älven kom jag på att det var roligare att gå broarna runt än att städa, man tänker så otroligt bra när man går där, det är så vackert och fridfullt, solen lyste och glittrade i vattnet, det var rent magiskt. Hann ändå putsa några fönster när jag kom hem innan middan och pyssla på lite, tyst och tomt utan barnen men på nåt sätt lyckade det ju ändå bli rätt sent innan jag kom mig i säng, ja jag är på väg, jag ska bara….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.