Yvonne Renman, Vindeln

Muskler!

Kom just hem från karate träningen, alldeles lagom jobbigt för att vara en söndag kväll, känner fortfarande av min attans arm, men fick lite tips på övningar av tränaren så jag ska försöka vara duktigt, det är lite jobbigt när man inte kan lyfta kaffekoppen eller bära hem matvarorna, men det kunde varit värre, det är ju övergående. Fick med mig en hund på väg hem så det var ju trevligt med lite sällskap. Känner mig faktiskt riktigt trött så nu ska det bli skönt att gå isäng, men först en dusch , en macka, mjukkaka förståss, full av proteiner för att bygga upp musklerna… Vem försöker jag lura, he e ju bara sååååå gott så jag skiter i proteiner jag fyller väl ut andra muskler, de på magen till exempel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.