Yvonne Renman, Vindeln

JAZZ

Var och repade med jazz killarna igår, John o Svante, det är så härliga människor man blir så glad 🙂 Dessutom är de super musikaliska så man bara går med ett stort leende på läpparna även om man inte begriper vad de pratar om när de säger vi tar  om det från hjulet?????? Ja huvudsaken de vet va de talar om så löser det sig nog. Vi har en spelning på söndag den 25 :de (oktober) kl 13 på NK, ingen större risk att vi blir övertränade för vi har tränat en gång, på något underligt vis blir det alltid så när man har gått om tid, inte förrän man har kniven på strupen så blir det repetion, men det brukar lösa sig vi hinner ju träffas en liten stund innan på söndag. I morgon har jag ett svårt val, karate träning eller åka till stan o lyssna på Tobbe, han har nån spelning på skolan,hm känner man efter blir det ett lätt va l:)

2 kommentarer

  1. Sol-Lisa

    För mig känns valet självklart, att få möjlighet att lyssna och njuta av sina barns framträdanden är ju toppen. Lycka till med ditt eget framträdande på söndag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.