Yvonne Renman, Vindeln

Radio !

I dag har jag fått lyssna på mina barn på P4, Så otroligt bra jag är så himla stolt, Otroligt vad de har utvecklats på sista tiden, jag hörde i och för sig på när de repade hemma men de var ännu bättre på radio.:)

I morgon är det inspirations kväll på Forum med modevisning och underhållning samt middag, det ska bli himla kul. Har haft lite stressigare i veckan på jobbet eftersom vi har tre begravningar att ombesörja blommor till, men vi kunde som tur var dela upp oss så Majsan kunde åka på Forum och hjälpa till att ställa upp bord o dyl medan jag fortsatte med begravningarna. Det är nästan klart så jag tror säkert vi hinner det sista i morrn. Nu ska jag isäng före 12 för en gång skull, behöver skönhets sömn inför morgondagen, fast då behövde jag nog sova en hel månad i så fall !!!!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.