Yvonne Renman, Vindeln

NK

Åter till fållan efter en hektisk helg. På lördagen åkte jag och mina vänner till Anneli o Janne som firade 10- års jubileum.  Vi fick jätte god mat och hade riktigt trevligt, lite sent blev det allt innan vi kom isäng men jag fick sova i Umeå hos Örjan o Malle, sen var det ju tur att vi skulle ställa om klockan så man fick tillbaka en timme, NICE!

Idag har jag varit och sjungit jazz på NK, så otroligt trevliga tjejer som jobbade där , de var så omtänksamma och tog hand om oss. Det var en riktigt avslappnad och rolig spelning, mysiga killar att spela med otroligt rutinerade och roliga att umgås med. En härlig och entusiastisk publik, jag kände mig så himla glad efteråt jag satt bara och log på hemvägen, hoppas det blir fler tillfällen att spela med dessa gossar.

Nu blir det blåbärs paj och isäng (som om jag inte hade fikat tillräckligt idag 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.