Yvonne Renman, Vindeln

Jul jul jul…..

Började dagen med sovmorron till strax före 9, gu så skönt. Sedan en promenad med hunden och när jag skulle väcka barnen  så tittade jag in i Johannas rum och där satt hon glatt stickande på sin julklapp som hon skulle ge bort på kvällen, trots att hon varit uppe till halv 3 natten innan och rimmat och stickat, hon lär nog somna tidigt i kväll. Tobbe sov däremot gott i sin säng men var snabbt uppe och hade duschat och klätt sig fin innan jag ens hunnit dukat till frukost, men han är ju kille. Efter frukost delade vi ut julklappar till varandra och Athossa förståss, barnen skulle till Tvärålund innan Kalle så vi var tvungna att göra detta på morgonen. Det var en riktigt mysig stund med tända ljus, David Fosters julskiva(igen) och en hund som försökte försiktigt öppna sitt inslagna hundgodis, hon är för söt när hon lägger tassen på paketet och öppnar försiktigt med munnen och drar ut godiset. Vi satt på golvet framför vår"frodiga" julgran.

Alla verkade nöjda med sina klappar, jag fick så fina och nyttiga grejer, Tack! Sedan snyggade vi till oss och stack iväg till mamma på Västomån för att fika och leka paket lek innan ungarna skulle till Tvärålund, mycket skratt och tokiga byten med varandra blev det. Barnen fick skjuss av sin farbror Christer det var verkligen roligt att träffas det blir ju inte så ofta nu för tiden.  Det blev lite tyst och tomt när barnen åkte, det är ju så vartannat år och det är klart att det känns likadant när de åker från Tvärålund nästa år för dem.

Vi åt en god middag och sedan skulle jag upp och vara tomte hos min andra syster, kul då fick man möjlighet att träffa dem också, tack för förtroendet det var skoj. Hoppas vi kan vara tillsammans alla  syskon med familjer nästa år, det vore verkligen roligt.

 

Vår frodiga gran….

 

.Lite Jesus barn mfl i hallen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.