Yvonne Renman, Vindeln

Nyår!

Somnade till i soffan, hade tänkt gå isäng tidigare, men det är ju också vila att dura i soffan. Det värsta är att jag är super pigg just nu….Hade en jätte trevlig Nyårsafton på Högbäck med super god mat  som alltid och trevliga vänner det är så skönt när man känner varann så väl att man kan slappna av och bara vara, vi fick skratta gott och lekte lite roliga lekar. Somnade rätt sent så idag har det inte blivit något vettigt gjort, lyckades sparka i tån i något så den går inte att gå ordentligt på, inte helt ovanligt jag är ju lite klumpig av mig 🙂 Tur att det är uppehåll i träningen och att jag har ett par stora skor så jag kan klämma in foten i.

Jag tror verkligen att 2010 blir ett toppenår, det bara känns så. Började det nya året med pizza och avslutade dagen med julmust och cola, tränar inför beach 2014, så jag har gott om tid på mig. Nu ska jag prova lägga mig ialla fall, jobbar i morrn.

 

 

2 kommentarer

  1. Bo

    Jag såg att du slå de i tårna….Jag gorde något tokit när jag skulle bära in Glassen och Glöggen på en bricka så kanade allt av ned på ny slipat trä golv…ojjj fick PANIK för att hinna få bort allt…Allt kan hända

    Det gick bra med trä golvet…..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.