Yvonne Renman, Vindeln

Senil !

Har insett idag att jag behövde inköpa tillbehör för att underlätta vardagen! Idag höll vi på och letade mina glasögon i en halvtimme (minst) och de var helt försvunna, jag till och med vände ut och in på sopsäckarna men inga glasögon gick att uppbringa. Jag hade börjat förbereda mig på att måsta gå hem från jobbet för man kan ju inte köra bil utan att se nått, problemet är att jag ingenting ser på nära håll när jag har på mig glasögonen men bra på långt håll och tvärt om. Jag hann även tänka att nu är det bara att avboka biobiljetterna i helgen eftersom jag knappast lär se bioduken.Men när vi hade gått igenom alla möjliga och omöjliga ställen så hittade till slut Majsan dom i kylen…. av alla konstiga ställen, jag blev så glad så vi firade med cola och punchflaska(godis alltså) Hurra hurra. Sedan skyndade jag mig till optikern för att köpa ett senilsnöre och som ni förstår var det välbehövligt 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.