Yvonne Renman, Vindeln

Allergisk reaktion !

Äntligen är man igång med  karateträningen på allvar efter jul, första gången för mig var i torsdags och jag trodde helt allvarligt att min sista stund var kommen, redan efter uppvärmningen var jag helt slut hade hjärtklappning och kände mig svimfärdig det kan ha varit en allergisk reaktion mot träningen eller nåt. Idag söndag var det dags igen ,träningsvärken hade inte gett med sig och den var inte att leka med och än en gång kände jag mig lätt svimfärdig och yr vad är det för fel kan man verkligen tappa all ork över julen bara för att man ätit för mycket ur alladin askarna och proppat i sig julskinka och julmust, märkligt !!!!! Det var ialla fall väldigt roligt om än jag hade ett par nära döden upplevelser igen, kanske måste jag kolla upp blodtrycket….

Det är faktiskt den absolut roligaste träningen jag har provat och det är ett så härligt gäng, man riktigt längtar att åka och träna hur motsägelsefullt det nu än låter efter jag beklagat mig så, men det är ju inte träningen det är fel på utan orken. Nu ska jag hoppa i duschen och lägga mig i renbäddad säng, hur skönt som helst 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.