Yvonne Renman, Vindeln

Slutbloggat !

Kommer inte att blogga vidare som läget ser ut nu, tiden och lusten räcker inte till, just nu händer det för mycket i det "verkliga" livet och jag ska ägna mig åt det istället. Vara ute i naturen, Sjunga av hjärtans lust, umgås med mina vänner, och bara vara och njuta av vad sommaren har att bjuda på. Tack ni som läst och följt mig med kommentarer och glada tillrop. Tack för den här tiden 🙂

3 kommentarer

  1. Birgitta

    Varmt tack till dig själv. Du har skrivit jättefina blogginlägg. Roligt med alla olika saker som händer i livet som kvinna, företagare, tonårsmamma och allt annat. Hoppas du får en bra sommar och ser gärna fram mot din återkomst. Kramar från en av dina läsare

  2. Yvonne

    Tack så mycket Birgitta, man vet ju aldrig hur det ser ut till hösten om livet tråkar till sig kanske jag kommer tillbaka, hoppas du får en toppen sommar också :)Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.