Yvonne Renman, Vindeln

Aj aj

Vad skönt att ha detta bortgjort, hade ju planerat lite dåligt, fick låna firmabilen så jag skulle kunna komma hem fortare men var lite dåligt påläst så när sköterskan skulle ge mig smärtlindring och nåt avslappnande innan undersökningen så sa hon att jag inte kunde köra bli efter detta, hoppsan sa jag så får det gå utan bedövning, jag kan lova att jag inte gör om det misstaget, nästa gång blir det buss. Tur det finns så otroligt snälla sköterskor som kan hålla en i handen när det är som värst. Men lite spännande att se hur man ser ut på insidan, utsidan har man ju sett tillräckligt av 🙂

Fick en operationstid på tisdag så nu ska blindtarmen ut, om det nu inte kommer någon annan akut operation emellan. Synd att det blev just påskveckan men man får ta det man får, sånt är livet. Skulle åka med syrrorna med familjer till fjälls på torsdag, så vi får väl se om jag måste ställa in, skumpa på en skoter när nog inte riktigt lämpligt. Nu bums isäng det tar på att vara på lassa.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.