Yvonne Renman, Vindeln

På väg!

Jaha imorgon blir det inläggning, känns lite spännande och gruvsamt men samtidigt skönt att äntligen få göra detta. det har varit en väldig osäkerhetskänsla att veta att den lilla rackarn är kvar. Efter 2 riktiga svängar med inflammation med x antal inläggningar på lasarettet och med pencillinmängder som man inte ens vill tänka på, så blir det här nog bra, nu törs man ju börja planera att göra nått i alla fall. Hoppas nu bara att blodtrycket eller mina låga blodvärden inte ställer till så de ställer in men det visar sig i morrn. Jätteglad att jag hann träffa Johanna idag några timmar det var verkligen roligt och uppiggande. Ska nog fundera på att gå och lägga mig snart, jag ska bara packa diska och hänga upp tvätten, äh det är väl lika bra att vara uppe hela natten, måste väl ändå upp vid halv 6. 😉

En kommentar

  1. John Fjällner

    Hejsan och mycket glad påsk.
    Ja det måste ju kännas helt underbart att få ligga i sin egna säng.
    Jag själv är också från Vindeln så det vore jätte roligt om du hörde av dig till mig.
    Många hälls.från John Fjällner.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.