Yvonne Renman, Vindeln

Hemma!

Så otroligt skönt att få sova i sin egen säng, fick komma hem redan igår så det var härligt. Otroligt väl omhändrtagen av kirurgens personal, fina människor som verkligen fick slita hund pga överbeläggning, men ändå hade ett leende till övers för  oss patienter. träffade flera trevliga patienter med otroliga levnadsöden, man inser hur bra man har det när man ställs inför deras problem, vi hann avhandla både sjukdommar och förhållande  mm över middan.

Det blir dock ingen fjäll resa i helgen, insåg det efter hemresan att varje gupp var något plågsamt så det är bara att gilla läget, syster var snäll och kom med alvedon och den andra systern med skaldjurspaj så helgen är räddad. Tog mod till mig och gjorde nåt jag har lite svårt för jag ringde en vän(Eva) och bad om hjälp att handla, var tvungen att hämta medicin på apoteket  och på konsum för att handla, värsta lyxen med privatchaufför, jag skulle inte få bära mer än ett mjölkpaket i var hand enligt sköterskan så det hade varit rent omöjligt att få hem det jag behövde.

Tror att pollensäsongen tvärt kom igång också för jag har värsta nys attackerna inte så skönt när man är ny opererad så har mer ont idag, men nu har jag laddat med clarityn och att det är pollen betyder att det är vår 🙂

En kommentar

  1. Birgitta

    Skönt att du fick hjälp på NUS. Önskar dig nu en Glad Påsk med mycket vila och en riktig Krya-på-digkram!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.