Yvonne Renman, Vindeln

Magi!

Varför har jag inte tagit mig iväg till jazzklubben sedan vi spelade där sist, dåligt av mig. det var ren och skär magi, att få lyssna på Lina Nyberg och Music music , ahhh vilken upplevelse, jag är så glad att jag tog mig iväg och tack Pernilla för att du följde med ,trots att jazz inte är din grej, men nu kanske 🙂 Och Eva för att du också kom.

Ma nblir rent glad invärtes när man hör sånna kompetenta musiker och en sångerska som har en sån känsla, jag går omkring i ett lyckorus med ett leende på läpparna, Ni som aldrig varit där, åk till hösten när det börjar  igen ,en lisa för själen och en upplevelse. Man behöver sånt för att må bra i vardagen,slit upp rumpan från tv soffan och den hårda data stolen och gör nåt tillsammans åk på jazzklubben . Träffade några gamla musiker vänner , det är alltid härligt 🙂

Fick sluta tidigare igår (snäll chef  😉 så jag gick broarna runt, otroligt väder och vacker omgivning .;) Man blir som en ny människa .

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.