Yvonne Renman, Vindeln

Men oj!

Oj vad tiden går fort när man har roligt, mycket som händer i livet just nu. Går på semester idag så det känns helt magiskt, börjar morgondagen (söndag alltså) med att spela på Vännäsdagarna det ska bli otroligt roligt, idag har vi repat med bandet, Häppy Får. Vi har fått tillökning av Mikael på saxofon så det känns otroligt roligt. Vi skrattade rätt gott åt att namnet inte kommer att stämma, vi kanske får heta Häppy five, eller high five som nån i bandet tyckte…. Lite sliten i rösten men det ska väl va så när man ska sjunga jazz. Nu ska jag skynda mig i säng så jag hinner sova några timmar, och förbereda mellansnacket eller så kanske jag går direkt isäng och improviserar 😉

En kommentar

  1. Roger Rehnman

    Ja nu räknar jag dagarna innan jag får förmånen att flytta till Vindelns eller som det en gång i tiden när jag bodde i kommunen förritin Degerfors kommun närmare bestämt till Hjuken där jag fick förmånen att köpa huset av Fredrik Gustavsson.Ser framemot hur mottagandet blir i byn.Kommer att pendla under hösten till jobbet i Umeå sedan kommer jag att pensionera mig.P:S Idag har äntligen regnet kommit

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.