Yvonne Renman, Vindeln

Häppy Får

 Imorgon blir det spelning på Jazz studion i Umeå, det ska bli riktigt roligt, vi har passat på och repat nu när killarna varit lediga från Mellansel och det känns riktigt bra och alla är ivriga  på att spela. Klockan 8 bär det till.

Lite illa att jag stukat foten ordentligt efter ett fall från lastbryggan på busstationen ledbanden är uttöjt till bristningsgränsen och ett är lite trasigt så nån karate träning är utesluten före jul, just som jag blivit frisk från all skit och blindtarmen är borta och allt kändes bra, ja ja jag får väl bara fokusera mer på musiken så inget ont som inte har nåt gott med sig. 

Skönt att det snart är helg, det ser jag fram emot enormt mycket, blir ju lite lång helg dvs man blir ledig på lördag också.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.