Yvonne Renman, Vindeln

Nya projekt

 Mycket som händer i livet just nu, har fått en spelning på Hotellet  den 10 dec på julbordet + att jag och Lotta ska hålla i lite underhållning sketcher o lite sång, ska bli himla kul. Vi repade med Häppy Får nu när killarna var hemma från Mellansel så det blev lite nya låtar + lite jazziga julsånger.Tiden går så otroligt fort så det är hög tid att börja träna in texter och danssteg mm vips är det den 10 dec, ett litet problem är dock att min stukade fot spökar fortfarande till och från men äntligen är jag på bättringsvägen så jag kanske kan få på mig ett par vettiga skor det är ju ändå drygt 4 veckor sen jag ramlade av lastkajen o stukade eländet. 

Nu blir det bara till att vila i helgen , jag har nämligen ledigt från jobbet. 🙂

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.