Yvonne Renman, Vindeln

1:a Advent

 En riktigt bra dag med härlig julstämning, det gick jättebra på jobbet rätt mycket folk i farten så det var ju kul 🙂 Härligt med de som stannar i Vindeln och går på julskyltningen och handlar lokalt. Det var även en uppskattad eldshow i parken och tomten skötte sig som vanligt toppen.

Sen fort hem för att förbereda Johannas 18 -års kalas, hade bakat tårtan igår så det var bara att klä den och hänga gardiner , hämta ljusstakarna från vinden, stryka dukar, hämta den glömda glöggen på MY:s gå ut med hunden, tända maschaller käka midda, puh, klar just innan dom kom , som tur var ,men det var ju bara känt folk så det hade inte gjort nåt i vilket fall.

Var så mysigt till middan när Johanna tände första ljuset och vi spelade David Fosters julskiva i bakgrunden . Julfriden inföll samtidigt som de första flingorna singlade ner utanför vårt fönster .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.