Yvonne Renman, Vindeln

Helg !

 Har haft en helt otroligt härlig helg 🙂 Var på fest i Skellefteå med god mat och trevlig underhållning och trevligt sällskap. Sprang på min "gamla" arbetskompis Ulrika och hennes kille o dotter det var så kul att se dom igen , jag blev riktigt varm i hjärtat , hög tid att träffas igen. Sedan en lugn lördag i Åbyn med häståkning, bastu, god mat och allmänt helt underbart, ville inte åka hem men hade lovat repa med Lotta efter middan. Har lyckats bli förkyld så det känns mindre roligt men hoppas vara pigg innan lördag, repet gick fin fint och fick nog till och med några danssteg att fastna trots att jag är helt kass på att ta koreografi, tur Lotta har en ängels tålamod 🙂 Nu dags att gå i säng så man orkar nästa veckas arbete och repetitioner 🙂 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.