Yvonne Renman, Vindeln

Jul :)

 Totalt ostressad trots att det inte är julstädat , ingen knäck är kokad inte en enda kaka är bakad. Tok mycket på jobbet men inte heller det höjer blodtrycket, tänk vad livet kan vara härligt. Har haft en härlig helg 🙂 Umgåtts med fina människor , dansat  och skottat mycket snö.

Sitter just nu och lyssnar på julmusik på datorn och det finns en jullåt som jag verkligen tycker om, my grown up christmas list, texten är så bra . No more lifes torn apart, that wars will never start,  and time would heal all hearts, every one would have a friend and right would always win and love will never end. This is my grown up christmas list. Det finns ju det som är viktigare än presenter, kakor och knäck. Att få vara frisk och uppskatta det, att man får umgås med nära och kära i lugn och ro utan att stressa livet av sig över några dammråttor eller som en del brukar kalla dem änglatofflor.

Nu ska jag pallra mig isäng så jag kommer mig upp i morgon. Hoppas ni alla får en lugn och fin jul. 

En kommentar

  1. runix

    Såå sant, stress är nog bland det dummaste människan uppfunnit !! Värdefullt,- det är kärlek och inte saker. Att vara frisk är värt mera än pengar. fortsätt att känna lugnet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.