Yvonne Renman, Vindeln

Pigg!

 Efter att ha legat duktigt sjuk i en vecka känns det härligt att få jobba igen och föregående helg faktiskt orka göra nåt annat än att släpa sig mellan sängen och soffan. Ganska typiskt att bli sjuk efter jul när man stressat med jobb och andra aktiviteter och äntligen slappnar av  så vad händer jodå givetvis en febertopp, nu är pencillinet uppätet och kroppen börjar sakta återhämta sig, skönt! man är tacksam för att man får vara frisk ,det är väl därför man blir sjuk mellan varven för att uppskatta när man är frisk 🙂 

I helgen har jag varit till Åbyn och till Skellefteå och sett på hockey Skellefteå -Brynäs så himla roligt , jag hade glömt hur kul det är att se hockey live det är ända sen jag gick på gymnasiet som jag senast var på en match. Trevligt sällskap gjorde ju inte saken sämre 🙂 Sedan gick vi på All star och åt god middag . En riktigt mysig helg.

Men nog längtar man lite efter sommaren 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.