Yvonne Renman, Vindeln

Härda!

 Jodå , jag tror att det gick bra med spelningen, var jätte nervös inför första låten men det gick riktigt bra att sjunga så det var lättare att slappna av inför nästa sång. Det är  ju konstigt att man ska efter så många år bli nervös, men det känns så viktigt att det blir bra när det är begravning, det går ju liksom inte att ta om, om det skulle bli fel. 

Nu ny vecka och mycket på jobbet men då går ju tiden bara fortare så det snart blir helg 🙂 

Tänkte försöka börja träna snart, det behövs verkligen nu efter alla sjukdagar kan nästan stå på ett ben utan att tippa omkull så på en vecka till kanske foten håller, för förkylningen är nog ute ur kroppen nu oxå, konditionen är nere på 0 så lär väl få hjärtflimmer första träningen men det är bara att härda.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.