Emelie helt enkelt

T r å k i g t

Jag vet inte vad det är med mig, men snart klättrar jag på väggarna här hemma. Koncentrationen är inte på topp, jag stickar två varv och sedan vill jag göra något annat, men kan inte komma på vad. Stickar två varv, går ett varv i lägenheten, stickar två varv och känner mig rastlös och frustrerad. Känner att jag borde ta vara på det fina vädret, men vet inte riktigt hur. Morr morr morr.

Jag saknar Sofie, vill dricka kaffe och äta glass i solen men har inte råd att åka till Malmö riktigt än. Det är tomt utan dig.

Jag får nog ta och gå en promenad istället, mina ”dåligt samvete-sockor” är äntligen klara och ska bara postas iväg till Amerikat så att jag blir av med dem. Var tvungen att avsluta tårna i andra färger, men det blev rätt okej ändå. Man tager vad man haver.

Nu tar jag mig själv och mitt dåliga humör på en promenad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>