Emelie helt enkelt

Hej bloggen!

Minns du mig? Det är ju jag som är hon, bloggerskan!
Jag har varit försvunnen en tag, men nu är jag tillbaka med pompa och ståt. Om jag ska vara helt ärlig är anledningen till att jag varit frånvarande så pass länge att jag suttit fast framför mitt Playstation. Jag lånade Dragon Age av min syster och fastnade totalt och komplett. Nu, cirka 45 timmar senare, är jag beredd att återvända till verkligheten. Om inte annat så börjar kroppen säga ifrån, jag har blivit för gammal för att sitta still och spela fem timmar i sträck.
Umeå var riktigt riktigt bra, det var skönt att stanna lite längre än jag vanligtvis gör till jul, hinna landa lite och umgås på riktigt. Jag saknar familjen, att nosa i hästmanar och lugna skogspromenader. Massor av bilder från besöket finns här.

Stickat en massa har jag också hunnit med, men har inte kommit mig för att fota ännu. Det är en dag imorgon också, återkommer med bildbevis då.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>