Emelie helt enkelt

Bring it on hösten!

Jag har till min förvåning noterat att det har hunnit bli höst medan jag tittade bort en stund. Det känns rätt bra, dagarna blir lite krispigare, alla fantastiska färger börjar komma fram och så kan jag börja använda de där stickade sakerna igen. Svepa in mig i stora sjalar och bara mysa.
Hösten till ära så blir det ett par nya vantar, enkla tumvantar i slätstickning. Började utifrån ett mönster, men blev missnöjd, repade upp och stickade efter eget huvud istället. Mycket bättre. Vantarna ska få sällskap av någon slags sjal eller krage av samma garn tänkte jag, ska bara lura lite på hur jag vill att det ska se ut.
Det har även blitt ett par nya favoritsockor, restgarnstrumpor med istickad häl. De passar bättre än några andra strumpor jag gjort tidigare, jag är såld på hälvarianten!
Just nu sitter jag faktiskt på stickcafe, på sätt och vis i alla fall. Fantastiska Lisa kläckte ideén om ett onlinecafe på Facebook, vilken hit!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>