Emelie helt enkelt

Hej hej

Jodå, jag finns fortfarande kvar, alive and kicking som de brukar säga. Det är bara mycket nu med allt det där andra runt omkring. Mycket nytt på jobbet gör mig trött om kvällarna men också väldigt glad och nöjd. Stickningen och allt det där andra kreativa blir lidande men det kommer nog tillbaka det med. 

Just nu är jag mest glad över den här roliga prylen som jag hämtade ut idag, det elektroniska livet blev så mycket lättare med ett schysst grafikkort.  
Jag återkommer med en mer utförlig uppdatering framöver, ha det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>