En fråga till mina läsare

Halli hallå mina läsare, jag har en snabb fråga. Vad skulle ni föredra : sexton inlägg per dag där jag länkar till youtube-videor eller skriver "Fy fan vilken huvudvärk jag har och nu ska jag spela the sims" eller ett-två inlägg om dagen som jag har nu där jag knåpat ihop några tusen tecken. Det har inte undgått mig att det finns många bloggare som gör på det sättet, dvs länkar till youtube oftare än dom faktiskt skriver något och jag blir lite nyfiken på om det är det som folk vill se/läsa när dom besöker en blogg. Eftersom dom bloggarna är med på topplistorna.

Jag skulle uppskatta om folk ville svara på den här frågan, var inte blyga nu!

 

Etiketter: , , , , , , ,

11 kommentarer

 1. Frugan

  Varför inte kompromissa? 16 inlägg per dag med några tusen tecken – do it! Jag behöver något att göra om dagarna.

 2. Miss Minnalainen

  Svar till Frugan (2011-02-17 21:08)
  Shit det skulle vara en utmaning, då måste man också ha nåt att ordbajsa om sexton gånger per dag! Nästa fråga : vad vill folk läsa om då? Mitt toalettbesök tusen tecken? Haha

 3. Tantarslet

  Det är SÅ många som skriver om alla sina sjukdomar! Och det värsta är att dom tror att det är intressant för omvärlden i den grad att man ska ORKA kommentera. Fortsätt att ge oss valuta för att vi orkar titta in för att läsa om annat än förkylningssymptom o dålig behandling från sjukvården. Snart youtubar dom sina hostattacker! Minnalainen äger :)

 4. Miss Minnalainen

  Svar till Tantarslet (2011-02-17 22:35)
  AH HA HA! Så du menar att jag ska alltså inte hoppa på trenden med youtuba mina hostattacker? Tack för kommentaren den gav mig ett riktigt härligt och förlösande gapskratt.

 5. Anders

  Personligen föredrar jag kvalitet framför kvantitet. Verbal inkontinens finns det alldeles för mycket av ändå + att det är mycket trevligare med människor som har ngt tänkvärt att berätta och inte bara öser ur sig vadsomhelst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>