Ge mig babianarmar

Hej bloggen. Jag hade en jättebra idé som jag vill fota och lägga upp idag. Tyvärr uppstod det komplikationer. Komplikation ett var att jag tyvärr inte har babianarmar så att jag kan fota mig själv från två meters avstånd. Komplikation två var att ljuset var så kasst att jag lika gärna kunde ha pissat på mig själv och tänt eld. Komplikation tre var att äiti’s kamera är så crappig att det inte går att sätta på självutlösare och ställa den på ett bra ställe och sen posa. Nu skiter jag i det här. Vem vill ha en blogg med en massa fina bilder lixom?

…..jag ska gå och kolla på kameror på internet nu, hejdå.

P.S. det där med babianarmar är ingen dum idé, hade jag sånna skulle jag kunna dra upp dragkedjan själv på mina fina klänningar och komma åt överallt när jag duschar. Bara en tanke.

Etiketter: , , , , , ,

4 kommentarer

  1. Anders

    Ha, ha, ha. Nja, tror nog att babianarmar är praktiska i färre situationer än de är till besvär… Dessutom ser de nog bättre ut på babianer än på dig ;-)

  2. Miss Minnalainen

    Svar till Marielle (2011-02-21 18:33)
    Sugigt, vars har dom närmsta Zara-butik då? Jag förstår hur du känner dig, jag kände likadant innan Monki öppnade i Umeå. Blaj, det borde finnas en regel att alla butiker med snygga kläder/prylar ska ha en onlineshop för oss troll som bor i skogen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>