Trump och miljön

Den globala uppvärmningen är en ”bluff”, har Trump sagt och litar mer på de så kallade ”alternativa fakta” som förmodligen kol- och oljeindustrin hittat på. Nu lämnar USA Parisavtalet mot klimatförändringar. Uppgifterna är inte officiellt bekräftade av Vita Huset, utan kommer från nyhetssajten Axios. Men om det stämmer och mycket tyder på det, så är det riktigt allvarligt då USA är världens näst största utsläppsland.

polar_bear

Men faktum är att miljöföroreningarna inte tar hänsyn till några landgränser så även USA kommer att drabbas.Dessutom är den globala utvecklingen på väg bort från olja och kol och den förnybara energin går inte att stoppa. Så medan Trump litar på alternativa fakta och isolerar USA, så går resten av världen framåt.

Fy tusan.

Etiketter: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>