Match mot Fähuset

Det ser ut att bli en vacker dag – i varje fall här i AIK-land. Detta är dagen när laget ska spela till sig en plats i finalen – men Fähuset (Djurgården) är ett tufft, tungt lag att möta.

aik ske

Men AIK har en fördel: att spela i ishallen samtidigt som ett sektmöte pågår. En publik som talar i tungor, som driver ut demoner och utbringar förbannelser. Det många motståndare som lämnat AIK-land som totala vrak och som aldrig blivit sig själva igen. Nåväl, jag håller tummarna.

deklaration-papper-2

Dagen D – D som i deklaration. Som tur är har jag Lena, som är en fena på  dylika saker. Själv får jag åt nerverna var gång jag tänker på saken. Jo, det är faktiskt mycket krångligare att deklarera när man har en enskild firma. Det är är balansräkningar, resultaträkningar och flera blanketter som ska fyllas i – även om verksamheten är minimal. Som grädde på moset ska momsen återbetalas. Men om några timmar kan jag ruska på kroppen och gå vidare – deklarerad och klar.

För övrigt måste vi blotta våra känslor för kunna älska och bli älskade.

 

Etiketter: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>