Lounge Time

Dag 5 – As time goes by

Vi har haft en riktigt fin dag. Dock fick vi smaka på livet som musikanter. På stranden kommer titt som tätt personer som vill ta oss ut på snorkling, dykning och fiske. Michel som kom fram idag skulle ge oss bättre pris, som alla, men när han hörde att vi var musiker insåg han snart att så lågt i pris kunde inte ens han gå?

Maten, och i synnerhet fisken, är fantastisk (gärna med lime och green chilli). Färsk tonfisk & red snapper är en ren fröjd för gommen. Vi kommer särkert få anledning att återkomma till den kulinariska delen av resan men en sak är säker, tropiska frukter smakar bättre här!

Tjing!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>