Lounge Time

Dag 7 – Have you met miss Jones

Nej, inte än men chansen är rätt stor. Oj, vad många nya bekantskaper man gör på en sån här resa. Folk kommer fram hela tiden, tackar för spelningen och vill veta mer om oss och Sverige. Senast i raden var en alert Indier som precis har flyttat till ön på ett tvåårskontrakt för ett gigantiskt telekomföretag, Airtel. Ingen på ön kan vara mer välkommen än honom. Radioskugga är mer regel än undantag (och för övrigt den enda skugga vi kan hitta).

‘Head line news’ på ön är annars de somaliska piraterna som nu även börjat härja på Seychelleanskt (böjningsform tveksam) vatten. Vi laddar kanonerna och hissar Jolly Roger.

Imorgon gör vi vår sist spelning på hotellet, för den här gången. Det har varit en fin första vecka och förutom små sjöborrefadäser mår vi bra.

Vi åt en fantastik förrätt ikväll, en lättrökt Blue Marlin med lime och kapris. Har vi tur får vi komma ut på en fisketur senare på resan. Marlin ska tydligen vara en extra rolig fisk att fånga. Hoppas dessa rader också fastnar på nätet!

Hej dunkom och en flaska med rom!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>