Seger kring parkering!

I går på tekniska nämnden ställde sig samtliga partier bakom förslaget att avskaffa gratisparkeringen för ”miljöbilar” i parkeringshusen Parketten och Nanna. Detta beslut togs år 2000 och ganska snart stod det klart att detta beslut var mindre genomtänkt för en stad som vill bygga på hållbara färdsätt. Jag har tidigare skrivit om problematiken här och här.

Detta är en liten seger för Socialdemokraterna som genom åren försökt få bort detta beslut utan minsta förståelse från övriga partier(förutom Folkpartiet). Nu har vinden vänt och nu går förslaget att avskaffa gratisparkeringen enhälligt vidare från tekniska nämnden till kommunstyrelsen för slutligt beslut. Går allt bra så kan gratisparkeringen tas bort från 1 juli. Mycket bra!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kategorier
Arkiv
RSS Nytt från vk.se
  • Ett fel har uppstått, vilket troligen innebär att flödet är nere. Försök på nytt senare.