Ni kan inte tysta oss!

Svenska motståndsrörelsen har idag högst medvetet förstört en manifestation på rådhustorget som arrangerades av Umeås socialdemokratiska kvinnoklubb. Man störde och försökte stoppa vårt lagliga torgmöte, ropade könsord och betedde sig mycket agressivt mot s-kvinnors företrädare. Ett agerande som säger allt om vilket odemokratiskt synsätt som präglar denna nynazistiska rörelse.

Om Svenska motståndsrörelsen eller andra nynazistiska organisationer tror att de kan komma till Umeå och skrämma oss så tror man fel. Det här är Umeå. Det här är Sara Lidman land. Mot rasism och nazism gäller absolut nolltolerans.

Vi socialdemokrater kommer aldrig vika en tum för att stå upp mot dessa krafter och för demokratin. Sån här skit hör hemma i papperskorgen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arkiv
RSS Nytt från vk.se