Skattesmitarna avslöjade

En rad politiker och kända profiler har avslöjats med att äga så kallade brevlådeföretag i skatteparadis. Genom fiffig skatteplanering har man undandragit stora inkomster från beskattning och det här har skett på en mycket omfattande skala. Inom de närmsta veckorna kommer vi att få höra allt mer om dessa personer som fastnat med händerna i syltburken.

Ja folket får smulorna och de rika gömmer undan pengar som skulle kunna gå till välfärden. Sen har vi socialsekreterare som får arbeta under orimlig belastning med utsatta barn, ökade grupper i skolan och pensionärer som inte kan leva på sin pension. Detta är dock inget som dessa personer tänkt sig vara med och betala för.

Det här rövarsamhället ska vi bort ifrån, det finns andra värden än att sko sig på andras bekostnad. Slut upp i de fackliga och politiska leden inom arbetarrörelsen och bekämpa denna utveckling. Det är bara politiskt och fackligt arbete kombinerat med en vaken mediakår som kan få stopp på detta.

Andreas Lundgren(s)
Orsdf, Individ- och familjenämnden

3 kommentarer

  1. KK

    Vem kan man lita på? För ett tag sen var det studiefrämjandet
    sedan var det porr och champange i Stockholm Var det kultur
    som man hör på radion ganska ofta. Hur skall det här sluta när
    man snart inte kan lita på någon? allt verkar vara bluff o båg.

  2. Olle

    Kommer här att göra en liknande jämförelse mellan staden och landsbygden.
    Vi på landsbygden betalar skatt men det blir trots detta inget kvar till oss eftersom S i Umeå bara satsar inom tätorten trots vi är ca 19 000 personer i Umeås byar som betalar skatt. Sen kommer ni dragande med en vinst att nedmontera byarnas skolor. Det verkar bara vara kultur som får kosta, denna börs verkar bara vara att ösa ur .Snacka om att politikerföraktet ökar i byarna.
    Detta är rövarfasoner om nåt !!!!

  3. Pingback: Tysta politiker | Pigwidgeon

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
RSS Nytt från vk.se