Outstanding

Vill passa på att önska bloggläsare en god jul och ett gott nytt år. Det har varit ett späckat år politiskt som avslutades på ett bra sätt när regeringen nu tänker förändra direktiven till försäkringskassan kring den personliga assistansen. Det är bra att man lyssnat på funktionshinderrörelsen som har mycket kunskap att bidra med kring vad som behöver göras framöver.

För Individ- och familjenämnden har året inneburit en tid av stora omställningar, där fullt fokus har varit på att organisera verksamheten för ensamkommande flyktingungdomar och se till att ordna mer insatser på hemmaplan för placerade barn- och ungdomar inom IFO.

Jag vill skicka ett stort tack till all personal inom socialtjänsten. Ni har slitit hårt och 2016 var ett mycket tufft verksamhetsår. Jag vill att ni ska veta hur stolta nämnden är över era insatser och allt ni gör. Under mina 20 år i kommunpolitiken har jag aldrig sett en liknande arbetsinsats som den ni utfört i år under de mest besvärliga förhållanden. Men ni har tagit er an detta och visat vad socialtjänsten kan. Outstanding.

Andreas Lundgren(s)
Ordförande, Individ- och familjenämnden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kategorier
Arkiv
RSS Nytt från vk.se
  • Ett fel har uppstått, vilket troligen innebär att flödet är nere. Försök på nytt senare.