Saltade fakturor ..ska jag betala dem ??

Det finns de som påstår att företagen saltar sina fakturor och lägger på eftersom konsumenten i alla fall får rotavdrag med 50 %. Om så är fallet så är det ytterligare ett system där det fuskas. Jag undrar om skatteverket kommer att granska den sortens "fusk" lika hårt som de sjukas "fusk" kollas.

Rut/Rot avdraget finansieras till företag med dryg 13 miljarder ur statskassan dvs våra skatteintäkter. Man drar in 16 miljarder på inskränkningar i sjukförsäkringarna.

Jag vet inte men för mig är det groteskt att de sjuka ska bekosta de som fuskar för i praktiken blir det ju så….

Sen skulle jag gärna vilja veta hur stor ökningen av anställda är i de företag som gynnas av Rut/rot bidraget, hur många jobb har skapats via de 1800 jobbcoacher som vi finansierar via våra skattepengar. Finns det ingen kontrollinstans som kollar dessa företag… Det är konstigt att det är så tyst om den saken när man så gärna hänger ut de svaga i samhället hela tiden….

Etiketter: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>