Ulf Grape

Vänsterdebatt med många ???

Sitter och lyssnar på Lars Ohly. Nu är jag ju färgad men jag tror även att en objekiv tittare tycker att han kommer VÄLDIGT lindrigt undan. Jag upprepar min önskan att vi borde få en motvikt till de vänstertyngda media som regerar i mediasverige. Rävnyheterna (Fox News) kanske skulle hälpa till att få en mer nyanserad mediadebatt inför valet.

8 kommentarer

  1. Helén Pettersson

    Men Ulf….nog vet du att över 80% av tidningarna ägs av högern. Och nog har du sett alla mätningar om hur borgarna framställs mer positivt än oppositionen i media under den här valrörelsen. Att påstå att svensk media är vänstervriden är faktiskt under din nivå, om du frågar mig.

  2. Conny Forsström

    Förutom att media till 80% ägs av högern så vill jag ta väldigt konkreta exempel. Mona Sahlin tillåts sällan tala till punkt när hon intervjuas i medier medan högerföreträdarna får det. Sedan, så sent som ikväll såg jag på TV4 ett reportage om apoteksprivatiseringen. Den var en enda lovsång till privatiseringen där INTE ett knyst sades om de som nekats köpa medicin därför att de blivit kreditprövade. Så ja, media ÄR vinklat, till HÖGER! Finns fler exempel men dessa är de jag kommer på så här på rak arm.

  3. Maria Skiddi

    Kan man inte ta till sig fakta från dem det berör själva- journalisterna är det illa. Det är vedertagen kunskap och kosntigare är det att man inte uppmärksammar detta förrän strax före valen, men då är det åxå än mer tydligt.

  4. Ann-Louise

    Ulf, du har förstås helt rätt. I princip alla journalister i Sverige är ju vänstervridna sen urminnes tider (60-70-tal) vilket givetvis påverkar vad som skrivs i tidningen eller uttrycks i tv. Därför är internet det bästa som hänt mänskligheten på länge, inte minst då det där går att få fram uppgifter från annat håll än vänstern! I detta sammanhang är t.ex. bloggarna på vk.se mycket värdefulla, då sanningen kommer fram oftare än förr då endast ”vänsterversionen” var godkänd!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.