Emelie helt enkelt

Sedan sist

Har jag spenderat massor av tid tillsammans med min fina Sofie, åkt till Skepplanda och tittat till en eventuell utgrävningsplats, flämtat ikapp med katterna i värmen, legat under ett träd och filosoferat och gungat i världens bästa gunga. Stickat har jag knappt gjort alls, det har varit för varmt och för mycket annat omkring. Morgondagen verkar komma med temperaturer över 30-strecket vilket inte verkar lovande inför upptakten av VM-stickningen. Jag tar nog hellre en dag vid havet tillsammans med kärleken och något kallt att dricka (och resten av Göteborg).

Jag har även fått en award från Malin, Bland nystan och papper ,tusen tack!

Jag ska i och med det berätta sju saker om mig själv som kanske inte alla vet:
Jag är uppvuxen på landet uppe i Norrland tillsammans med två föräldrar, tre syskon och en himla massa djur (jag saknar dem allihopa).
Jag har svårt att ta mig genom dagen utan kaffe och snus. Jag är vanligtvis rätt snäll, men utan de två komponenterna förvandlas jag till ett monster.
Jag tyckte inte speciellt mycket om att sticka under syslöjdstiden i skolan, den påtvingade stickningen av Lovikkamössan satte djupa spår. Beroendet har kommit på senare år, började sticka på allvar för två år sedan och har lärt mig det mesta från nätet.
Jag har väldigt lätt för att fastna i tv-serier. Nu senast avklarades fem säsongen Criminal Minds på pinsamt kort tid. Reid säger jag bara.
Jag har en tendens att prata för mig själv, speciellt när jag är hemma ensam med bara katterna som sällskap.
Jag har inget körkort, men drömmer ofta att jag kör bil med lysande resultat.
Jag har en inramad 20-kronors-sedel med autograferna från medlemmarna i Le Tigre på väggen. Första och enda gången jag har hängt utanför en turnebuss för att jaga autografer, jag har sällan känt mig så generad. Men det var det faktiskt värt.
Så, det var det det. Jag skickar inget vidare utan passar på att säga TACK till alla er som trillar in här och läser. Inte trodde jag att någon faktiskt skulle läsa det jag skriver när jag startade upp bloggen för knappt ett år sedan. Tack tack tack för att ni finns där ute alla fina människor!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.