Emelie helt enkelt

Julen

Hej vad tiden går. Nyss var det första december och nu har julen redan kommit och nästan gått. För visst fortsätter julen ett tag till?
Jag och finaste fästmannen har susat över 200 mil på snökaosiga vägar fram och tillbaka till Umeå för att fira jul med familjerna. Den franska skruttbilen har lyckats leverera ett år till och har startat vid i alla fall alla viktiga tillfället. Fast helst vill den nog flytta tillbaka till Rivieran, glömma allt vad snö och kyla heter och dricka vin resten av sina dagar…
Julen har varit väldigt fin. Massor med bra sällskap, julpysslande, god mat, sällskapsspel och fina julklappar. Som vanligt gick tiden på tok för fort, fem dagar räcker inte riktigt till för att hinna med att det där juliga och familjiga som man vill göra.
Hoppas att ni också haft fina jular, delar med mig av en best of julen i Umeå samling här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.